NUFORC Sighting 50602

Occurred: 2006-05-17 00:00 Local
Reported: 2006-05-17 20:56 Pacific
Duration: 5 SECONDS
No of observers: 1

Location: Holland, TX, USA

Shape: Unknown
Characteristics: Aura or haze around object, Emitted beams, Changed Colo

white light suddenly emitted bright white light in center yellow on middle and red on outside of emitted circle of huge display

ABOUT 12;15 AM ON WEDNESDAY MORNING I WENT OUTSIDE TO RUN OF A PAIR OF LOVE CRAZY CATS MAKING SCREAMING NOISES. I HAD BEEN UPDATING MY COMPUTER FOR PERFORMANCE ISSUES. IT WAS A DARK NIGHT SO I TOOK A FLASHLIGHT WITH ME. I RAN OF THE CATS AND OBSERVED THE BEAUTIFUL NIGHT SKY AND THE STARS. I FLASHED THE BIG DIPPER WITH MY FLASHLIGHT AND ABOUT TWO MINUTES LATER I OBSERVED A WHITE LIGHT ABOUT THE SIZE OF A STAR AND THOUGHT NOTHING OF IT TILL IT EMITTED A HUGE LIGHT DISPLAY. IT SHONE A HUGE CIRLCE OF LIGHT IN A BRIGHT WHITE LIGHT IN CENTER OF CIRCLE AND YELLOW IN MIDDLE OF CIRCLE AND DEEP RED ON OUTSIDE OF CIRCLE ABOUT THE SIZE OF A HUGE BEACH BALL I THOUGHT WOW WHAT DID I SEE. I KNOW IT WAS NOT A SUPERNOVA IT TOOK JUST ABOUT FIVE SECOUNDS AND DISAPPEARED. I HOPE SOME ELSE SAW IT TOO. I DO NOT KNOW IF THIS WAS A UFO IT WAS TOWARDS THE WESTERN SKY TOWARDS SALADO TEXAS.




NUFORC Note:

Possible Iridium satellite. PD


Posted 2006-07-16

© 2023 National UFO Reporting Center. All rights reserved. Use or reproduction within any application without written consent is prohibited.