NUFORC Sighting 48448

Occurred: 2003-10-07 22:00 Local - Approximate
Reported: 2005-12-24 01:25 Pacific
Duration: 2MIN
No of observers: 3

Location: Chicago, IL, USA

Shape: Oval
Characteristics: Lights on object, Aura or haze around object, Aircraft nearby




HUGE UFO INSIDE GREY CLOUD,WITH LONG COLUNMS OF LIGHTS,SIGHTED IN DWNTWN CHICAGO, OCT '03

WHEN YOU LOOKED INTO THE NIGHT SKY,AT FIRS, IT APPEARED TO BE A HUGE, LIGHT GREYISH CLOUD. BUt, THROUGH THE CLOUD, YOU COULD SEE VERY LONG COLUMNS OF LIGHTS. THE LIGHTS LOOKED TO HAVE STRECHED FROM 8 TO 10 BLOCKS, IN EACH DIRECTION. NORTH,SOUTH,EAST AND WEST.

THEN ,LOOKING CLOSER YOU COULD SEE,FAINTLY,WHAT LOOKED TO BE A HUGE GREY SHIP HOVEVING OVER A SECTION OF DOWNTWN CHICAGO. AT MICHIGAN AVE. AND ONTARIO ST. TO BE EXACT. IT'S WHEN I LOOKED AT THE TOP OF THE BUILDING I WAS ENTERING,THAT I SAW THE CRAFT. NOT MOVING, NO NOISE,JUST THOSE LONG COLUMNS OF LIGHTS,AND A HUGE GREY SHIP,HOVERING INSIDE A HUGE CLOUD,AT WHAT SEEMED TO BE BETWEEN 10 TO 30,000 FEET IN THE SKY.

IRONICALLY, I SPOKE TO MY FRIEND THE NEXT MORNING,WHO LIVES ON 47TH AND KING DRIVE,CHICAGO. HE SAID AT APPROXIMATELY 10PM THE SAME EVENING I HAD THIS SIGHTING, HE WAS AWAKENED BY HIS 3RD FLR. APARTMENT WINDOWS SHAKING. WHEN HE GOT UP,AND WENT OUT ONTO HIS PATIO TO SEE WHAT WAS GOIN ON,HE SAW THREE BIG,BLACK WAR HELOCOPTERS HOVERED IN A TRIANGULAR FORMATION, FACING NORTH. WHERE HE LIVES,IS ABOUT 7 TO 10 MILES SOUTH OF WHERE I HAD THE SIGHTING,AT THE SAME TIME HE HEARD THESE COPTERS. MIND YOU,I HADN'T MENTIONED TO HIM WHAT I HAD WITNESSED. HE IRONICALY BROUGHT UP THE HELICOPTERS HE'D SEEN,TO MY SURPRISE OF COURSE.




NUFORC Note:

We are uncertain as to whether this is intended to be a serious-minded report, but we will post it, nevertheless. No other reports, to the best of our knowledge. PD


Posted 2006-02-14

© 2023 National UFO Reporting Center. All rights reserved. Use or reproduction within any application without written consent is prohibited.