NUFORC Sighting 60804

Occurred: 2008-01-08 15:00 Local
Reported: 2008-01-13 10:28 Pacific
Duration: 1-2 MINUTES
No of observers: 1

Location: Ringgold, GA, USA

Shape: Formation
Characteristics: Aircraft nearby

SMALL CHROME OR SILVER (VERY SHINY) OBJECTS (10-16) FLYING IN V FORMATION, NORTH GA

JAN 8TH, 2008, APPROX 1500 HRS. AS I WAS TAKING DIGITAL PHOTOGRAPHS OF "CHEMTRAILS" IN THE SKY OVER MY HOUSE, I WAS LOOKING TO THE EAST. A FLYING V SHAPE FLYING TOWARDS ME CAUGHT MY EYE. IT LOOKED LIKE A FORMATION OF GEESE AT FIRST, BUT THE OBJECTS WERE VERY SHINY. IT APPEARED TO MY EYES THAT THEY WERE SILVER OR CHROME COLORED, FLYING AT SEVERAL THOUSAND FEET, AND MOVED FAST ENOUGH SO THAT I WAS ONLY ABLE TO CAPTURE 4 PHOTOS OF THE FORMATION. THEY HAD A MECHANICAL MOVEMENT ABOUT THEM VS LIVE FLIGHT MECHANICS AS IN A BIRD OR ANIMAL. THEY MADE NO NOISE, AND FLEW FROM THE EAST TO THE NORTHWEST VERY QUICKLY. I THOUGHT TO MYSELF UPON INITIALLY SEEING THEM, "THESE HAVE TO BE GEESE BECAUSE OF THE V FORMATION, BUT INSTANTLY REALIZED THAT I HAVE NEVER SEEN GEESE THAT WERE SHINY SILVER OR CHROME IN COLOR". I HAVE INCLUDED 4 DIGITAL PHOTOS OF WHAT I SAW.




NUFORC Note:

Witness elects to remain totally anonymous; provides no contact information. We did not receive the photos, and we have no way to contact the witness. PD


Posted 2008-01-21

© 2023 National UFO Reporting Center. All rights reserved. Use or reproduction within any application without written consent is prohibited.